פסגות - תעשיות חומרי בניין וגינון
Radio כפר ג'וליס

כניסה

ads

 

 

 

סקר

הסטנדאפיסט אורי חזקיה בג'וליס, האם תהיה/תהיי מעוניינ//ת לשלם 90-100 ש"ח להופעה?:

תמונה אקראית מהגלריה

אתרים לכפר ג'וליס

 

 

 

פרסום

עוגת טריקולד


מאת: צוות מיי-ג'וליס
צפיות: 3162
בתאריך: 18/09/2012
שתף |

ממוצע: 5 (1 דירוג)

עוגת טריקולד

 

 

المقادير:

 

2 שמנת מתוקה (500 מ"ל).

200 גרם שוקולד מריר.

نغلي ال שמנת מתוקה ثم نضع ال שקולד מריר ونخفق حتى ان تذوب، نضعهم في وعاء بارد مدة 5-6 ساعات.

 

2 שמנת מתוקה (500 מ"ל).

300 גרם שוקולד חלב.

نغلي ال שמנת מתוקה ثم نضع ال שקולד חלב ونخفق حتى ان تذوب، نضعهم في وعاء بارد مدة 5-6 ساعات.

 

2 שמנת מתוקה (500 מ"ל).

350 גרם שוקולד לבן.

نغلي ال שמנת מתוקה ثم نضع ال שקולד לבן ونخفق حتى ان تذوب، نضعهم في وعاء بارد مدة 5-6 ساعات.

 

تحضير الطبقه الاولى (תחתית):

2 بيض - 2 ملعقة سكر - 2/1 كاس طحين - حوالي 30 غرام كاكاو - 4/1 ملعقة بيكن باودر - תמצית וניל - برشة حامض.

نفصل الصفار عن البياض...

 

* نخفق الصفار مع 2/1 ملعقة سكر والفنيل وبرش الحامض - نخفق لمدة 10 دقائق.

* نخفق البياض مع السكر مدة 10 دقائق.

* نخلط الطحين مع بيكن باودر والكاكاو ونضعهم جانباً.

* نضع الصفار على البياض المخفوق نحركهم ببطء ثم نضع الطحين المخلوط مع البيكن باودر والكاكاو بالتدريج مع التحريك المستمر.

* نصبهم في قالب مدور (קוטר 24")

* تخبز في الفرن درجة حراره 160 مدة 20-15 دقيقه (نفحصها بقشة شحاط).

* نتركها لتبرد ونبدأ بتحضير ال מוס.

* نأخذ وعاء ال שמנת מתוקה ושוקולד מריר اولاً من البراد ثم نخفق بالخفاق الكهربائي حتى ان تصبح مثل ال מוס ونضعهم فوق الطبقه الاولى (תחתית).

* نكرر العمليه لطبقتان ال שמנת מתוקה ושוקולד חלב ושמנת מתוקה ושקולד לבן

* نبرش الشوكلاطه على الوجه ونضعها بالبراد يوماً كاملاً 24 ساعه او بالفريزا 4 ساعات.

 

** صحه وعافيه **

 

 

param name='scale' value='exactfit' />

התגובות מביעות את דעת כותביהן בלבד ואין מנהלי האתר אחראים לתוכנן, לתקנון האתר.
אין לפרסם באתר מיי-גוליס תגובות המפירות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות גזעניות, תגובות המוציאות לשון הרע, תגובות בעלות אופי מיני, תגובות המעודדות לביצוע הסתה, תגובות הפוגעות בפרטיות, תגובות הפוגעות ברגשות הציבור ותגובות המפירות זכויות קניין רוחני. למען הסר ספק, הנושא באחריות הבלעדית לתוכן התגובה המפורסמת הוא כותב התגובה, ואתר מיי-גוליס שומר לעצמו את הזכות שלא לפרסם את התגובה ו/או חלקה ו/או למחוק תגובות שפורסמו וכן למסור את פרטי כותב התגובה בהתאם לשיקול דעתו הבלעדי של האתר ו/או לפי צו ביה"מ.
  • כל משתמש/ת רשום/ה יכול/ה לפרסם תגובות, התגובות יפורסמו ללא בדיקה מוקדמת ע"י צוות האתר, כל תגובה שמתפרסמת הינה באחריותו/ה הבלעדית של המשתמש/ת המפרסם/ת כמוזכר בתקנון לעיל.
  • משתמשים/ות לא רשומים/ות ואורחים/ות: ההחלטה לגבי התגובות שלכם/ן באם לפרסמן כמות שהן, לפרסם חלק מהן ו/או לא לפרסמן בכלל תהיה לאחר בדיקה ע"י צוות האתר כמוזכר בתקנון לעיל.

תגובות

1. שמנת = شمينت, תמצית וניל= سائل/مركز فانيل/فانيليا,

הוגש ע"י אורח ב־20/09/2012 - 09:42.

שוקולד לבן = شوكولاطة بيضاء

الحق يقال - من الصعب ترجمةاسماء منتوجات (أم هي منتجات؟) للعربية!

لكن لا بأس - اللغة حية, دينامية وتتغير دوماً- تدخلها كلمات جديدة وينقرض استعمال كلمات اخرى.

من منكم يعرف ما هو البكرج او السلبوط؟
اسألوا اجدادكم!


ReadySoftware.org -

2. ونعد كلوريوت ... شكرّا للموقع على الكعكة الشهيّة .

הוגש ע"י שירן ב־04/09/2015 - 08:02.

פרסום תגובה חדשה

ערך מאפיין זה ישאר פרטי ולא יוצג באופן ציבורי.
  • כתובות דפי אינטרנט ודואר אלקטרוני הופכות באופן אוטומטי לקישורים.
  • תגיות HTML מותרות לשימוש: <a> <p> <em> <strong> <u> <i> <b> <super> <sup> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.

מידע נוסף על אפשרויות מבנה קלט