פסגות - תעשיות חומרי בניין וגינון
Radio כפר ג'וליס

כניסה

ads

 

 

 

סקר

הסטנדאפיסט אורי חזקיה בג'וליס, האם תהיה/תהיי מעוניינ//ת לשלם 90-100 ש"ח להופעה?:

תמונה אקראית מהגלריה

אתרים לכפר ג'וליס

 

 

 

פרסום

עוגת שוקולד חמה


מאת: .. S
צפיות: 3921
בתאריך: 07/07/2009
שתף |

ממוצע: 5 (2 דירוגים)

עוגת שוקולד חמה

רכיבים
חומרים לתבנית ביתית בקוטר 26 ס"מ:
250 גר' שוקולד מריר
250 גר' חמאה
300 גר' סוכר
6 ביצים
1 כפית תמצית וניל
120 גר' קמח


לציפוי:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
250 גר' שוקולד מריר

אופן ההכנה
יש להמיס את השוקולד המריר למשך 2 דקות במיקרוגל. לאחריו יש להמיס את החמאה למשך דקה במיקרוגל וליצוק לקערת השוקולד המומס ולערבב עד קבלת עיסה אחידה.
יש להקציף את הביצים, הסוכר והווניל במהירות גבוהה במיקסר במשך 4 דקות עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה.
את השוקולד והחמאה יש לקפל פנימה לתערובת התפוחה של הביצים המוקצפות ולאחר מכן לסנן פנימה את הקמח ולהמשיך בתנועות קיפול בעזרת מרית עד קבלת מירקם אחיד.
דגשי אפייה: יש לרפד בנייר אפייה את התבנית וליצוק את התערובת לתוכה. יש לאפות בטמפ' 200C מעלות במשך 40 דקות או עד אשר קיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

ציפוי: יש להמתין שהעוגה תתקרר ולהכניסה למקרר למשך שעה. את הציפוי מכינים באופן הבא: מחממים את השמנת עד כמעט רתיחה (80%) ויוצקים לתוך קערה שבתוכה השוקולד, שבור לקוביות. מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד וקבלת תערובת חלקה.

משהים למשך 30 דקות בטמפ' החדר את הציפוי ומשתמשים בו באופן הבא: הופכים את העוגה כך שהחלק הגבוה הופך להיות הבסיס. מניחים אותה ע"ג רשת כשמתחת ישנה תבנית אפייה. בעזרת מצקת יוצקים את הציפוי מסביב לעוגה עד שהעוגה מכוסה בדפנות ובחלקה הגבוה. את שארית הציפוי שבתבנית מחזירים לקערת הציפוי ושומרים במקרר.

 

 

param name='scale' value='exactfit' />

התגובות מביעות את דעת כותביהן בלבד ואין מנהלי האתר אחראים לתוכנן, לתקנון האתר.
אין לפרסם באתר מיי-גוליס תגובות המפירות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות גזעניות, תגובות המוציאות לשון הרע, תגובות בעלות אופי מיני, תגובות המעודדות לביצוע הסתה, תגובות הפוגעות בפרטיות, תגובות הפוגעות ברגשות הציבור ותגובות המפירות זכויות קניין רוחני. למען הסר ספק, הנושא באחריות הבלעדית לתוכן התגובה המפורסמת הוא כותב התגובה, ואתר מיי-גוליס שומר לעצמו את הזכות שלא לפרסם את התגובה ו/או חלקה ו/או למחוק תגובות שפורסמו וכן למסור את פרטי כותב התגובה בהתאם לשיקול דעתו הבלעדי של האתר ו/או לפי צו ביה"מ.
  • כל משתמש/ת רשום/ה יכול/ה לפרסם תגובות, התגובות יפורסמו ללא בדיקה מוקדמת ע"י צוות האתר, כל תגובה שמתפרסמת הינה באחריותו/ה הבלעדית של המשתמש/ת המפרסם/ת כמוזכר בתקנון לעיל.
  • משתמשים/ות לא רשומים/ות ואורחים/ות: ההחלטה לגבי התגובות שלכם/ן באם לפרסמן כמות שהן, לפרסם חלק מהן ו/או לא לפרסמן בכלל תהיה לאחר בדיקה ע"י צוות האתר כמוזכר בתקנון לעיל.

תגובות

1. חחח טיבה

הוגש ע"י ואחד ב־07/07/2009 - 23:20.

2. האם התמונה זה מה שיצא??

הוגש ע"י אורח ב־07/07/2009 - 23:34.

3. כן אני ראיתי אותה במסעדה והיא ממש קתלנית ממש טייבה קת'יר

הוגש ע"י אורח ב־12/07/2009 - 15:38.

4. למס 3 חח ראית אותהה יעני לא אכלתת ??? בעדא נפסקק פיהאא

הוגש ע"י אורח ב־18/10/2009 - 14:50.

5. ימיייייייייייייייי מטיבווו בדי אכללל

הוגש ע"י אורחת ב־19/10/2009 - 20:25.

6. ימייייייייייייי

הוגש ע"י אורח ב־03/09/2011 - 17:14.

פרסום תגובה חדשה

ערך מאפיין זה ישאר פרטי ולא יוצג באופן ציבורי.
  • כתובות דפי אינטרנט ודואר אלקטרוני הופכות באופן אוטומטי לקישורים.
  • תגיות HTML מותרות לשימוש: <a> <p> <em> <strong> <u> <i> <b> <super> <sup> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.

מידע נוסף על אפשרויות מבנה קלט