פסגות - תעשיות חומרי בניין וגינון
Radio כפר ג'וליס

כניסה

ads

 

 

 

סקר

הסטנדאפיסט אורי חזקיה בג'וליס, האם תהיה/תהיי מעוניינ//ת לשלם 90-100 ש"ח להופעה?:

תמונה אקראית מהגלריה

אתרים לכפר ג'וליס

 

 

 

פרסום

كعكة الكريمة بالبسكوت والتوت


מאת: .. S
צפיות: 5236
בתאריך: 20/09/2009
שתף |

ממוצע: 4.5 (2 דירוגים)

كعكة الكريمة بالبسكويت والتوت


المقادير:
مقادير الكعكة:
علبة بسكويت(250 جرام ) مطحونة
باكيت زبدة ( 100 جرام ) سائلة
الكريما:
250 مل او ربع ليتر حليب بارد
2 باكيت كريمة معده للخفق
2 باكيت جيلاتين توت
 التوت:
ربع كيلو توت طازج
ملعقة صغيرة عصير ليمون
ملعقة كبيرة كورن فلاور
ملعقة كبيرة ماء
نصف كوب سكر بودرة
للتزيين نصف كيلو توت طازج

طريقة التحضير:
اخلطي البسكويت المطحون مع الزبدة السائلة، رصي في صينية مستديرة الشكل وضعيها في الثلاجة.
ضعي الحليب البارد في وعاء ضيق ثم اضيفي الكريمة المعده للخفق، اخفقي جيدا مدة 3 - 4 دقائق .
ذوبي الجيلاتين في ماء دافئ جيداً ثم صفيه وأضيفيه للخليط السابق وقلبي الكل جيداً.
مدي الكريما المعدة على قاعدة البسكويت ودعيها في البراد لمده ساعة الى ساعتين حتى التماسك

 طريقة عمل التوت:
اخلطي التوت مع السكر في الخلاط دون اضافة ماء ثم ضعي الخليط على النار مع التقليب المستمر مع اضافة كل من الليمون والكورن فلاور و الماء.
قطعي التوت الطازج إلى إنصاف وضعيه على الوجه ثم انثري صوص التوت فوقه.
وصحة وهنا

param name='scale' value='exactfit' />

התגובות מביעות את דעת כותביהן בלבד ואין מנהלי האתר אחראים לתוכנן, לתקנון האתר.
אין לפרסם באתר מיי-גוליס תגובות המפירות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות גזעניות, תגובות המוציאות לשון הרע, תגובות בעלות אופי מיני, תגובות המעודדות לביצוע הסתה, תגובות הפוגעות בפרטיות, תגובות הפוגעות ברגשות הציבור ותגובות המפירות זכויות קניין רוחני. למען הסר ספק, הנושא באחריות הבלעדית לתוכן התגובה המפורסמת הוא כותב התגובה, ואתר מיי-גוליס שומר לעצמו את הזכות שלא לפרסם את התגובה ו/או חלקה ו/או למחוק תגובות שפורסמו וכן למסור את פרטי כותב התגובה בהתאם לשיקול דעתו הבלעדי של האתר ו/או לפי צו ביה"מ.
  • כל משתמש/ת רשום/ה יכול/ה לפרסם תגובות, התגובות יפורסמו ללא בדיקה מוקדמת ע"י צוות האתר, כל תגובה שמתפרסמת הינה באחריותו/ה הבלעדית של המשתמש/ת המפרסם/ת כמוזכר בתקנון לעיל.
  • משתמשים/ות לא רשומים/ות ואורחים/ות: ההחלטה לגבי התגובות שלכם/ן באם לפרסמן כמות שהן, לפרסם חלק מהן ו/או לא לפרסמן בכלל תהיה לאחר בדיקה ע"י צוות האתר כמוזכר בתקנון לעיל.

תגובות

1. ממ... נראה טעים..! אבל מאיפה נשיג תות עכשיו..???

הוגש ע"י ... ב־21/09/2009 - 18:02.

2. יממממממ *** מי אוהב תות כמוני !!1 איזה טעם!!!!!!!!!!!!!1

הוגש ע"י אורח ב־22/09/2009 - 07:28.

פרסום תגובה חדשה

ערך מאפיין זה ישאר פרטי ולא יוצג באופן ציבורי.
  • כתובות דפי אינטרנט ודואר אלקטרוני הופכות באופן אוטומטי לקישורים.
  • תגיות HTML מותרות לשימוש: <a> <p> <em> <strong> <u> <i> <b> <super> <sup> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.

מידע נוסף על אפשרויות מבנה קלט